We hebben het 1e filmpje gekozen omdat het er gezellig uitzag en we vonden het wel een grappige verhaallijn hebben.

De plot van dit verhaal begint met dat een meisje een pizza ging eten maar voordat ze haar eerste hap wilde nemen klopte er iemand op de deur. Ze deed de deur open en kreeg van iemand een platenspeler. Toen ze die ging afspelen bleek het geen normale platenspeler te zijn, want toen de muziek begon te draaien was ineens een hap van haar pizza weg terwijl ze nog niks had gegeten. Ze begon er aan te draaien en belandde in verschillende periodes van haar leven.
De hoofdpersonage was de mevrouw die die platenspeler kreeg, en later in het verhaal kreeg ze ook nog een baby.
De opvallendste actie van dit verhaal vonden wij wel het laatste deel wanneer ze te laat was om de muziek terug te draaien waardoor ze overleed en in een aspotje terecht kwam.
Grotendeels van dit verhaal was ze in haar eigen huis wat op verschillende locaties was omdat ze in verschillende periodes van haar leven kwam. Toen ze oud was belandde ze in een bejaardentehuis.

De tijd van dit verhaal is moeilijk om te bepalen omdat ze constant zat tijd te reizen. Want ze ging van 25 jaar naar 5 jaar, er weer van 5 jaar naar 60. Dus deze short movie was niet chronologisch. Maar de reële tijd van dit verhaal is maar 2 minuten en 23 seconden.
Het viel ons op dat bij de montage alleen maar achtergrondgeluiden zijn gebruikt en het geluid van de platenspeler, en de personage praat niet.
De muziek is erg belangrijk in het filmpje want als de muziek verder gaat dan wordt ze weer ouder en als het wordt teruggespoeld wordt ze weer jonger.
Er waren niet veel verschillende perspectieven in dit filmpje, de enige perspectief wat in dit filmpje voorkwam was de totaal perspectief.
……………………
De film was fictie want het was een cartoon en er werd getijdreisd, dit kan niet in het echte leven gebeuren.
Wij denken dat het amusement is want wij voelen ons er niet mee betrokken want het is niet herkenbaar maar je kan je er wel mee vermaken.

Mening Marit de Louw:
Ik vind het een filmpje met humor en het is leuk om te zien hoe ze van periode naar periode gaat.

Mening Lorèn:

Ik vond het verhaal van deze short movie erg apart maar ook grappig. Ik vind het ook knap hoe ze het hebben getekend en in elkaar gezet hebben.